پسته کاهش دهنده قند خون

به گفته متخصصان تغذیه؛ پسته حاوی مقدار زیادی پروتئین گیاهی ، مواد نشاسته ‌ای غنی و مواد معدنی‌ مهم مانند پتاسیم و منیزیم است که بسیاری از نیازهای بدن را تأمین می ‌کند. علاوه بر این، پسته برای آرامش قلب و آرام کردن اعصاب مفید است و مصرف آن برای بازکردن مجاری کبد توصیه می‌ شود.

پسته معده را تقویت و برای تسکین سرفه هم مفید است.

بعضی محققان عقیده دارند که پروتئین پسته به اندازه‌ای است که می ‌توان آن را به عنوان جایگزینی برای گوشت و حبوبات دانست. در ضمن عنصر “روی” موجود در آن نیز در رشد سلول ‌ها و بافت ‌های بدن تاثیر به سزایی دارد.

 علاوه بر این ها وجود کلسیم و آهن در پسته سبب شده که این نوع خشکبار نقش بسیار مهمی در استحکام‌ بخشیدن به استخوان ‌ها و دندان ‌ها و همچنین درمان بیماری ‌هایی چون کم ‌خونی ‌های ناشی از فقر آهن داشته باشد.

محققان می گویند؛ خوردن پسته برای افزایش حافظه و تقویت ذهن نیز مفید است ولی با توجه به این که خاصیت چاق ‌کنندگی دارد، اگر رژیم دارید، اعتدال را در مصرف آن رعایت کنید.

/ 0 نظر / 4 بازدید