با این میوه ها حافظه خود را تقویت کنید

نسرین علیزاده در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: مصرف سبزیجات و میوه‌های تازه خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی‌،سرطان، دیابت و چاقی را تا حد قابل توجهی کاهش می‌دهد.

وی ادامه داد: میوه‌ها و سبزیجات زرد و نارنجی خطر ابتلا به سرطان‌ها را کاهش می‌دهد و باعث کاهش میزان کلسترول و تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.

علیزاده عنوان کرد: سبزی‌ها و میوه‌جات سبزرنگ نظیر کیوی باعث تقویت بنیایی، کاهش فشار و چربی خون، استحکام استخوان و دندان و تقویت بینایی و بهبود عملکرد دستگاه گوارش می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: میوه‌های بنفش و آبی مانند تمشک نیز جزو میوه‌های ضد سرطان شناخته شده‌اند و مزایای فراوانی نظیرتقویت حافظه، اثر ضد التهابی و افزایش جذب کلیسیم دارند و به آن‌ها میوه جوانی و ضد پیری می‌گویند.

/ 0 نظر / 7 بازدید